Voor wie

Bent je actief als vrijwilliger in de gemeente Dijk en Waard? Dan kan je van 2 t/m 10 november gratis deelnemen aan activiteiten of een cadeau ophalen.

Dit is een bedankje van de gemeente Dijk en Waard en Het Vrijwilligerspunt Dijk en Waard. Want waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

Hoe werkt het?

Bekijk het aanbod en klik op de button 'meer info' van je activiteit of cadeau om hier meer over te lezen. Rechts in beeld verschijnt een inschrijfformulier. Vul hier je naam en gegevens in en vermeldt ook voor welke organisatie of vereniging je vrijwilligerswerk verricht. Klik op de knop 'inschrijven' en je aanmelding is compleet. Je ontvangt een e-mail met bevestiging. Let op! Het kan zijn dat deze mail in je spambox terecht komt. Mochten er wijzigingen plaatsvinden of mocht een activiteit door omstandigheden niet door kunnen gaan dan ontvang je via e-mail of telefoon een bericht van Het Vrijwilligerspunt Dijk en Waard. Maak je samen gebruik van één e-mailadres en wil je je beiden inschrijven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Spelregels

  • Je bent actief als vrijwilliger in de gemeente Dijk en Waard.
  • Je kunt je inschrijven voor één activiteit of cadeau.
  • Voor alle activiteiten en cadeaus geldt een maximaal aantal inschrijvingen. Op=Op
Top