Voor wie

Ben je actief als vrijwilliger in de gemeente Bergen? Dan kan je van 2 tot en met 10 november gratis deelnemen aan activiteiten of een cadeau ophalen.

Een bedankje van de gemeente Bergen, Stichting Welzijn Bergen en Team Vrijwillig. Want waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

Hoe werkt het?

Bekijk het aanbod in het menu rechtsboven en klik op de activiteit of het cadeau van je keuze en daarna op ‘meer info’. Rechts in beeld verschijnt een inschrijfformulier. Vul hier je naam en gegevens in en vermeld voor welke organisatie of vereniging je als vrijwilliger actief bent. Klik op INSCHRIJVEN en je aanmelding is compleet. Je ontvangt een e-mail met bevestiging. Let op! Het kan zijn dat deze mail in je spambox terecht komt.
Als er wijzigingen zijn of als een activiteit niet door kan gaan ontvang je een e-mail of word je gebeld. Maak je samen gebruik van één e-mailadres en wil je je beiden inschrijven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Spelregels

  • Je bent actief als vrijwilliger in de gemeente Bergen.
  • Je kunt je inschrijven voor één activiteit of cadeau.
  • Voor alle workshops en cadeaus geldt een maximaal aantal inschrijvingen. Dit aantal wordt vermeld bij elke activiteit of cadeau.
  • Vol=vol.
Top