Voor wie?

Bent u actief als vrijwilliger of mantelzorger in de gemeente Heerhugowaard? Dan kunt u van 5 t/m 13 november 2022 gratis genieten van een pakket naar keuze. Een dankjewel van de gemeente Heerhugowaard en MET Welzijn Heerhugowaard omdat vrijwilligers en mantelzorgers er voor een ander zijn. Want... waar zouden we zijn zonder u?

Hoe werkt het?

Bekijk het aanbod op de overzichtspagina en maak uw keuze. Klik op 'Meer info'. Rechts in beeld verschijnt een inschrijfformulier. Vul hier uw naam en gegevens in en vermeld voor welke organisatie of vereniging u vrijwilligerswerk verricht, of dat u mantelzorger bent. Klik op de knop AANMELDEN en uw inschrijving is compleet. U ontvangt een e-mail met bevestiging. Mocht het uit de tekst niet duidelijk worden dan komt er na sluiting van de inschrijving nog een mailtje uw kant op over waar en hoe u uw pakket kan komen ophalen.

Spelregels

- U bent actief als vrijwilliger of mantelzorger in de gemeente Heerhugowaard.
- Vol = vol. De bezetting wordt aangegeven door een percentage in de gekleurde balk en het aantal deelnemers (100% is volle bezetting).
- Per vrijwilliger geldt 1 pakket, u kunt zich dus maar inschrijven voor 1 pakket.
- Uw naam geven wij door aan de ondernemers zodat ze de pakketten aan de juiste personen mee kunnen geven.

Mantelzorgcompliment 2021

Zorgvragers die mantelzorg ontvangen van familie of vrienden kunnen ook dit jaar een compliment aanvragen voor één van hun mantelzorgers. De gemeente Heerhugowaard stelt voor 2021 opnieuw € 200 per mantelzorger beschikbaar. Het mantelzorgcompliment aanvragen kan van 1 november tot 31 december. Iedereen, jong en oud, die in 2021 een compliment heeft toegekend gekregen, ontvangt automatisch rond 28 oktober een brief. Hij of zij doet de nieuwe aanvraag met die brief en hoeft deze alleen maar te ondertekenen en retour te sturen.

Wilt u als zorgvrager, wonend in Heerhugowaard, het mantelzorgcompliment aanvragen voor uw mantelzorger? Op de website van de gemeente www.heerhugowaard.nl en op de website van MET www.methhw.nl is het aanvraagformulier te downloaden met ingang van 1 november aanstaande.

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft.

Top